Майже сотня дорожників на Буковині відновлює трасу, яка є частиною Європейського автомаршруту Е85 (ФОТО)

Роблять поточний ремонт понад 30 кілометрів автошляху

10.08.2021 16:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині майже сотня дорожників відновлює трасу М-19 «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече» та перетворюють її на магістраль європейського рівня. Цьогоріч у рамках програми «Велике будівництво» роблять поточний ремонт понад 30 кілометрів автошляху.

Лагодять три ділянки. Найбільша концентрація спецтехніки зараз – на відрізку від транспортного кільця у Мамаївцях і до міста Кіцмань, повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Ремонт доріг. Фото з мережі Інтернет

Загалом робітники уже розчистили 6 кілометрів узбіч від порослі та чагарників, регенерували 5,2 кілометри основи дорожнього одягу та уклали 4,7 кілометра нижнього шару асфальтобетону.

На об’єкті працює майже сотня дорожніх робітників, механізаторів та інженерів. Також залучено 20 одиниць спецтехніки, 30 самоскидів та 9 катків.

М-19 є однією з пріоритетних для розвитку інфраструктури регіону. Вона веде до українсько-румунського кордону через КПП «Порубне». Крім того, на території України траса є частиною Європейського автомобільного маршруту Е85.

Ремонт доріг. Фото з мережі Інтернет

 

Ремонт доріг. Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews