На виплати медикам, які через роботу перехворіли на коронавірус, у Чернівцях виділили понад 700 тисяч гривень

10.08.2021 19:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 10 серпня, трохи більше ніж годину на виконавчому комітеті Чернівецької міської ради розглянули 31 питання. Здебільшого це питання соціального характеру.

Про це повідомив міський голова Роман Клічук, який виокремив найважливіші прийняті рішення:

"Приємно, коли розмови лише по суті справи та без маніпуляцій, а робота на користь громади. Дітям військових, які загинули у зоні АТО/ООС, виділили гроші для підготовки до навчального року. На це направили 60 тисяч гривень. Ще 710 тисяч виділили на виплати медикам, які через роботу перехворіли на коронавірус. Залежно від перебігу хвороби, вони отримають від 10 до 20 тисяч гривень. Затвердили протокол комісії щодо розподілу грошей на житло для дітей-сиріт, а також новий порядок оплати санаторно-курортного лікування для ветеранів війни.
Зазначу, що виключили два майданчики зі списку платних парковок. Йдеться про майданчики на вулицях Кишинівській та Кафедральній".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews