У середмісті Чернівців сьогодні відкриють Резиденцію молоді

12.08.2021 09:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні, 12 серпня, у Міжнародний день молоді, о 17.00 на вулиці Головній, 41 відбудеться відкриття комунальної установи «Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді». Це простір, де можна попрацювати, пограти, відвідати чи провести майстер-клас, знайти однодумців і втілити ідеї, або ж влаштувати кінопоказ з друзями.
 
Тематика сьогоднішнього заходу - «Встигнути все». Четверо відомих людей з різних сфер життя розкажуть як вони встигали все у молодості, як формували себе як особистостей, якими були складнощі та невдачі, а якими - успіхи на їхньому шляху.
 
Спікерами виступлять:
 
Роман Клічук - міський голова Чернівців;
Наталія Фрунзе - директорка департаменту соціальної політики;
Лілія Шутяк - медіатренерка, кандидатка наук із соціальних комунікацій, PR-менеджерка дитячого арт-видавництва «Чорні вівці»;
Олександр Ткачук - режисер, співзасновник Всесвітнього дня вишиванки, засновник продакш «Mamay Media»
 
На присутніх чекатиме цікавий аукціон. Лоти наразі невідомі, адже їх принесуть самі спікери. Окрім того відбудеться вікторина на знання фактів про Резиденцію та багато інших цікавих подій.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews