Уночі втекла від батьків до лісу. Поліцейські розповіли про обставини зникнення 15-річної дівчини із села Чудей

12.08.2021 14:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Учора до поліції звернулася жителька села Чудей і повідомила, що її 15-річна донька Данієла-Михаїла вийшла з дому в ніч з 9 на 10 серпня і зникла. Уже через декілька годин правоохоронці розшукали дівчину та передали батькам. За час відсутності неповнолітньої протиправних дій щодо неї не вчинялося.

На розшук зниклої дівчини керівництво ГУНП в Чернівецькій області орієнтувало інспекторів ювенальної превенції, оперативників карного розшуку, спецпризначенців КОРД і роти поліції особливого призначення, спеціалістів-криміналістів, кінологічну службу ГУНП, особовий склад відділення поліції у місті Сторожинець, кіберполіцію, рятувальників, громадськість, а також задіяли аеророзвідку.

Перевіряючи місця можливого перебування розшукуваної та опитуючи жителів села, правоохоронці отримали інформацію, що дівчину бачили біля місцевого лісу. Зважаючи на вечірній час і потенційну загрозу здоров’ю та життю неповнолітньої, поліцейські зосередили свої зусилля на відпрацювання вказаної території.

Уже невдовзі поліцейські розшукали дівчину, яка пояснила, що переховувалася в лісі через непорозуміння з батьками. Співробітники поліції провели з неповнолітньою та її батьками профілактичну роботу для попередження подібних випадків у майбутньому й порекомендували звернутися до психолога за консультацією для владнання ситуації. Про випадок правоохоронці повідомили соціальні служби, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews