Перелом основи черепа і тяжкі тілесні ушкодження: у двох ДТП на Буковині постраждали четверо

13.08.2021 14:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Внаслідок двох аварій, які сталися вчора на Буковині, четверо буковинців отримали тілесні ушкодження. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

На автодорозі в селі Тарашани Чернівецького району 35-річний житель Дністровського району, керуючи автомобілем «Citroen C2», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив бокове зіткнення з причепом вантажівки «Mercedes-Benz». Продовжуючи, рух додатково допустив лобове зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21099» під керуванням 28-річного водія жителя Чернівецького району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водії легковиків і 39-річний пасажир «ВАЗа» отримали травми різного ступеня тяжкості. Лікарі доставили потерпілих до медичного закладу.

Інша автопригода трапилася в селі Дихтинець Вижницького району. 26-річний водій мотоцикла «SHINERAY» не впорався із керуванням зіткнувся з  відбійником. Внаслідок ДТП кермувальник отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання медичної допомоги. Попередньо лікарі діагностували у мотоцикліста закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом основи черепа.

За фактами обох ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews