У селі на Буковині через ремонт двох мостів облаштували тимчасову об’їзну дорогу

17.08.2021 06:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На дорозі Т-26-01 «Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська» з під’їздом, що у селі Сергії Вижницького району, капатільно ремонтують два мости через річку Путилка. Роботи стартували наприкінці липня 2021 року. Тут уже влаштували 0,2 кілометри тимчасової об’їзної дороги. Нею вже рухаються транспортні засоби.

Як ідеться у повідомленні Служби автомобільних доріг Чернівецької області, протяжність відрізку, який капітально ремонтують – 3 км.

Робітники розбирають аварійні переправи, збудовані у 50-60 роках минулого століття. Зокрема, на 2 спорудах уже демонтували перильне огородження, тротуари та мостове полотно.

Також робітники розчищають від зелених насаджень габіонні підпірні стінки, розбирають залізобетоні балки прогонової будови мостів. Протяжність одного із них 16 метрів, іншого – 8 метрів.

Підрядник повністю реконструює мости відповідно до сучасних норм навантаження та безпеки руху, а також переведе гравійну дорогу в асфальтобетон.

На об’єкті працюють 30 робітників та залучено 10 одиниць дорожньої техніки.

Роботи виконують у рамках програми «Велике будівництво» та за підтримки «Укравтодор».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews