Держмитслужба про митника, який скоїв смертельне ДТП у Припрутті: "Не пройшов тестування щодо кваліфікації та благонадійності"

18.08.2021 11:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
 

16 серпня, близько 5.40, на трасі Житомир-Чернівці, у селі Припруття Чернівецької області сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками (загинуло 2 особи). Винуватець ДТП – працівник Буковинської митниці Держмитслужби Вадим Негода - втік з місця ДТП. Його розшукує поліція.

Державна митна служба України виступила із роз'ясненням. Щодо Буковинської митниці Держмитслужби, то вона перебуває у стані реорганізації:

"Зазначений працівник до новоствореної Чернівецької митниці як відокремленого підрозділу Держмитслужби переведений не був, зважаючи на негативний результат проходження тестування з питань кваліфікації та благонадійності.

З метою визначення ступеня вини, характеру і тяжкості вчиненого дисциплінарного проступку стосовно зазначеної особи порушено дисциплінарне провадження з відстороненням від виконання посадових обов’язків.

Ми відкриті до співпраці з правоохоронними органами і всебічно сприяємо відповідним слідчим діям. Держмитслужба надасть правоохоронним органам необхідну інформацію у порядку, встановленому чинним законодавством.

Державна митна служба України висловлює щирі співчуття сім’ям і близьким загиблих".

Фото відділу комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews