У Хотинській фортеці з'явиться безкоштовний аудіогід двома мовами

19.08.2021 06:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Безкоштовний аудіогід українською та англійською з’явиться незабаром у Хотинській фортеці. Проєкт ініціювала перша леді України Олена Зеленська. Загалом у закладах культури з усієї України має з’явитися 30 аудіогідів до 30-ї річниці Незалежності. Д

Як ідеться у повідомленні Мінкульту, аудіогіди – це інвестиція до підвищення рівня культурної обізнаності українців та для розвитку туризму: як для подорожей всередині країни, так і залучення для мандрівників із-за кордону. 

Крім того, аудіогіди роблять доступ до культури відкритішим, а отже мотивують ще більше людей ставати дотичними. Не бути просто випадковим перехожими, а опинятись у центрі мистецтва, розуміти його.

Читайте також

Хотинська фортеця з висоти пташиного польоту підкорює інтернет (Відео)

Аудіогіди будуть доступними безкоштовно усім охочим у мобільному додатку MEGOGO у розділі MEGOGO Audio.

Нагадаємо, цього року Хотинська фортеця як туристичний магніт бере участь у ініційованій Президентом України програмі «Велика реставрація». Фінансування проєкту розпочалося наприкінці червня. У бюджеті, згідно помісячного плану, на оновлення фортеці передбачено 2,7 мільйона гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews