Посадовець ОТГ на Буковині вимагав 3000 доларів за вирішення земельних питань

19.08.2021 14:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 19 серпня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області та слідчі обласної поліції затримали керівника одного з відділів ОТГ під час отримання частини неправомірної вигоди – 2000 доларів США. Раніше було задокументовано одержання ним ще 5 000 гривень у якості «завдатку».

Загалом вирішення питання щодо узаконення земельної ділянки та самовільно збудованого приміщення на ній посадовець оцінив у 3000 доларів США неправомірної вигоди.

 

Читайте також

На Буковині СБУ викрила начальника відділу Держприкордонслужби на отриманні хабара від підлеглого
Буковинець, який пропонував хабар поліціянтові, постане перед судом
У Чернівецькому міському комісаріаті на хабарі затримали голову військово-лікарської комісії


Керівника одного з відділів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу, повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Процесуальне керівництво кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, здійснює Чернівецька обласна прокуратура.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews