На Буковині ремонтують одразу три мости. Роботи ведуться на трасі Н-10

21.08.2021 08:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На трасі Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» стартував ремонт трьох мостів. Їх відновлюют уперше за понад 30 років. Робітники почали лагодити 9-метровий об’єкт, що у селі Бояни.

Як ідеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, на мосту повністю замінять монолітну плиту проїжджої частини, колесовідбійники та перильне огородження, влаштують нові перехідні плити та тротуарні блоки.

Наразі триває армування монолітної плити мосту. Головне завдання підрядника – зміцнити мостову споруду, щоб вона витримувала сучасний потік автотранспорту. Адже траса Н-10 на Буковині є дуже завантаженою.

Читайте також

12 років очікування: коли завершать будівництво мостів у Розтоках (відео)

Нагадаємо, автошлях Н-10 за президентською програмою «Велике будівництво» ремонтують від І черги обходу Чернівців до села Припруття Боянської територіальної громади. 9 кілометрів уже у нижньому шарі асфальтобетону. Попередньо тут укріпили основу дороги, влаштували з'їзди, зупинки для громадського транспорту, відремонтували штучні споруди. Залишається завершити роботи з відновлення 3 мостів, зміцнення узбіч, облаштувати пішохідні доріжки, нанести розмітку, встановити бар'єрне огородження та дорожні знаки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews