Уже близько року успішно функціонує оновлене приймальне відділення у Сокирянській райлікарні

23.09.2021 00:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Сокирянській районній лікарні вже близько року успішно функціонує оновлене приймальне відділення. Реконструювали його у рамках програми «Велике будівництво».

- Тут ми надаємо екстрену та невідкладну допомогу, здійснюємо медичне сортування. Серед сучасного обладнання, яке ми отримали – комп’ютерний томограф та рентген. Це дозволило нам на новому рівні проводити діагностику і лікування у сфері хірургії, онкології та кардіології, – зазначив директор Сокирянської районної лікарні Олександр Андрійчук.

Так, у лікарні можуть надавати допомогу недужим на інсульт, виявляти новоутворення, різноманітні патології внутрішніх органів. Крім того, обладнання допомагає медикам у лікуванні хворих на COVID-19, адже спричинену вірусом пневмонію виявляють лише за допомогою комп’ютерної томографії, на рентгенівських знімках її не видно.

Загалом же у медзакладі провели внутрішні та зовнішні роботи. Зокрема, реконструювали фасад, покрівлю. Відділення також є інклюзивним, тут облаштували пандуси та спеціальну вбиральню для осіб з інвалідністю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews