Траса М-19: дорожня техніка працює у межах села Суховерхів Кіцманської громади

27.09.2021 11:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Усередині липня на Буковині стартувало відновлення міжнародної траси М-19 «Доманове- Ковель – Чернівці – Тереблече». У рамках національної програми «Велике будівництво» поточний середній ремонт зроблять на 30 кілометрах дороги – від транспортного кільця у Мамаївцях й до межі з Тернопільською областю.

Як інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, нині 11 кілометрів від Мамаївців до Кіцманя вже у нижньому шарі асфальтобетону. Дорожники укріплюють узбіччя.

У межах Кіцманя підрядна організація виконує підготовчі роботи, аби влаштувати дощоприймачі та тротуари.

Читайте також

На Буковині латають ями (Фото)
На Буковині відремонтували понад 60 км доріг

Також стартували роботи на ділянці від Кіцманя до села Кадубівці колишнього Заставнівського району.

Дорожня техніка вже працює у межах села Суховерхів Кіцманської громади. Шляховики знімають зруйноване асфальтне покриття та починають укріплювати основу дороги методом холодного ресайклінгу.

На відрізку від Кадубівців до межі з Тернопільською областю підрядник проводить підготовчі роботи.

Окрім відновлення дорожньої інфраструктури, відремонтують штучні споруди, влаштують автобусні зупинки, встановлять бар’єрне огородження, нові дорожні знаки та нанесуть розмітку.

Рух транспорту на окремих ділянках здійснюється у реверсному режимі.

Траса М-19 забезпечує транспортний зв’язок між Тернопільською та Чернівецькою областями. На Буковині ця дорога закінчується на під’їзді до кордону з Румунією через контрольно-пропускний пункт «Порубне».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews