На скандальному кільці біля Хотина розпочалися підготовчі роботи (ФОТО)

28.09.2021 12:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На довгостраждальній кільцевій розв'язці біля Хотина розпочали підготовчі роботи. Після того, як питання з кільцем вирішили в Антимонопольному комітеті, їх виконують працівники фірми "Енергетично-дорожнє будівництво". Раніше ця ж фірма робила складну ділянку траси за Кам'янцем-Подільським – так званий "тещин язик".

Про це повідомляють "Хотинські вісті".

Попередньо підрядник повинен завершити роботи до 8–10 жовтня, коли заплановано відзначення 400-річчя Хотинської битви. До того часу планується зробити кільце проїзним, прокласти перший шар асфальту.
 
Кілька днів необхідно на встановлення тимчасових дорожніх знаків, організацію об'їзду.
 
Хотин - кільце. Фото Хотинські вісті.

 
- Наразі працюють наші геодезисти, також здійснюємо профілювання, грейдерування у смузі поруч з кільцем. Адже за увесь цей час тут збиралася вода, треба розрівняти і висушити цю ділянку, - зазначив начальник дільниці ТОВ "Енергетично-дорожнє будівництво" Валерій Дегтяренко.
 
Хотин - кільце. Фото Хотинські вісті.

 
Ремонтні роботи на Хотинському кільці розпочалися ще восени минулого року, але вже у грудні були припинені, на довгий час кільце на трасі залишилося розритим. Через це кільце прозвали "пекельним". Після визначення переможця тендеру було проведено з розміщення модульного асфальтного заводу на території Хотинської громади.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews