На Буковині СБУ ліквідувала мережу підпільних гральних закладів (ФОТО)

Потрапити у такі заклади можна було лише за домовленістю

28.09.2021 13:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Служба безпеки України у Чернівецькій області заблокувала діяльність мережі підпільних гральних закладів, які функціонували всупереч Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».
 
Оперативники СБУ встановили, що в незаконних інтерактивних закладах було розміщене комп’ютерне обладнання, за допомогою якого надавався доступ до участі в азартних іграх на гроші в мережі Інтернет.
Ігрові зали маскувались під зачинені робочі приміщення. Потрапити туди можна було лише за рекомендацією «постійних клієнтів» та попередньою домовленістю. У всіх закладах здійснювався постійний зовнішній і внутрішній відеонагляд.
 
Фото СБУ
 
Під час санкціонованих обшуків у підпільних гральних залах правоохоронці вилучили 173 одиниці комп’ютерної техніки, роутери, камери відеонагляду та інше обладнання.
У межах кримінального провадження тривають слідчі дії щодо встановлення всіх причетних до організації незаконного бізнесу осіб.

Читайте також

На Буковині СБУ викрила начальника відділу Держприкордонслужби на отриманні хабара від підлеглого
 
Заходи із викриття і документування протиправної діяльності проводилися спільно з Управлінням стратегічних розслідувань та слідчими Національної поліції в Чернівецькій області під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.
 
Фото СБУ
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews