Голова ОДА Сергій Осачук попросив Президента України відремонтувати газопровід у Банилові

Це сталося після того, як місцева громада висловила йому недовіру

01.10.2021 00:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На засіданні президії Конгресу місцевих  та регіональних влад при Президентові України голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук звернувся до Володимира Зеленського із проханням відремонтувати пошкоджений повінню газопровід "Джурів – Банилів".

- Маю прохання від мешканців шести населених пунктів Буковини, які з радістю хотіли би розраховуватись за газопостачання, але не можуть, бо просто газ до них не доходить. Пошкоджена державна труба. Вони дуже уважно слідкують за нашим засіданням онлайн. І просили до опалювального сезону допомогти їм відновити газопостачання у цій державній трубі, – сказав Сергій Осачук.

Читайте також

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук зустрівся із ректором Сучавського університету
Голова Чернівецької облдержадміністрації зустрівся із головою Державної служби якості освіти України




Президент переадресував прохання до глави НАК "Нафтогаз Україна" Юрія Вітренка та міністра енергетики Германа Галущенка. Вони пообіцяли спільними зусиллями вирішити цю проблему.

До слова, днями Банилівська громада прийняла рішення звернутись до Чернівецької обласної ради із пропозицією висловити недовіру голові Чернівецької ОДА саме через цю проблему.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews