У чернівецькій лікарні - жахливі звуки стогону, дихальної апаратури і плачу родичів

Лікар-інфекціоніст Ольга Кобевко розповіла, що від ковіду помирають у першу чергу невакциновані пацієнти

21.10.2021 01:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Лікар-інфекціоніст Чернівецької обласної клінічної лікарні Ольга Кобевко розповіла на своїй сторінці у соцмережі про важку ситуацію із хворими на коронавірус у цьому медзакладі. Вона зазначає, що від ускладнень помирають виключно невакциновані пацієнти.

"Ніби життя плине звичайним темпом, але, насправді, за парканами ковідних лікарень, більше схоже на пекло. Звуки у відділенні жахливі, від стогону, дихальної апаратури, плачу родичів - навіть морально сильні не витримують.

Медики втомились пояснювати, що вакцинація уберігає від важких ускладнень, і що ця хвиля - лише НЕвакцинованих. Я не одноразово зверталась до крайових керівників, щоб подаючи інформацію щодня для ЗМІ, в пункті "померло" дописували скільки ж НЕвакцинованих з них. Це можливо, було б ефективніше для громади, в тій кількості фейків про шкоду вакцинації.
 
Але, напевно, є якийсь мотив, якщо до сьогоднішнього дня, така інформація не подається на загал.
Ми, медики, знаємо, що померлі , то лише НЕвакциновані, але наші переконання уже майже не діють, на фоні антивакцинаторних закликів з соцмереж та деяких окремих "лікарів"...
Комусь, в будинку з левами, це вигідно - щоб не змінилась думка суспільства, щодо користі вакцинації ?"
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews