Обікрав чотири автівки, а сісти до в'язниці може на шість років. Поліція викрила черговий злочин

28.10.2021 20:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Правоохоронці звернулися до суду з клопотання про обрання автомобільному крадію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що зловмисник вчинив 4 крадіжки з автомобілів. Це були інструменти, магнітоли, сабвуфер, документи та інше майно . У подальшому порушник реалізовував викрадене.

Читайте також

У буковинки в лікарні викрали сумку
22-річний буковинець викрав у пенсіонерки майже 11 тисяч гривень
Водій, який збив на смерть чернівчанку, спалив авто та переховувався

У результаті проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився 40-річний чернівчанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції звернулися до суду з клопотанням про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Правоохоронці перевіряють на причетність зловмисника до аналогічних злочинів на території Буковини, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews