У Новоселиці розпочав роботу новий елеваторний комплекс

29.10.2021 09:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Новий елеваторний комплекс розпочав роботу у місті Новоселиця. Належить він товариству «ВПГ АГРО ПЛЮС». Тут мають змогу доводити до відповідних кондицій, згідно ДСТУ та ГОСТ параметрів, державних стандартів зернові та олійні культури, а також надають послуги з їх зберігання, сушки, очистки, прийомки та завантаження.

Про це інформує Управління агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації.

Потужність зі зберігання складає 3 тисячі тонн.

Читайте також

Майбутнє агропромислового сектору або чому ми потребуємо європейських стандартів консалтингу АПК

Підприємство сьогодні купляє та приймає на зберігання сировину сої. Також, на перспективу, планується приймати зерно кукурудзи та інших культур.

Днями заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Артур Мунтян та виконувач обов’язків начальника Управління агропромислового розвитку Богдан Бойчук відвідали елеваторний комплекс «Новоселиця», ознайомились із його роботою та оглянули виробничі приміщення. Також під час зустрічі з керівництвом підприємства обговорили перспективи подальшої роботи, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews