Професорка Сучавського університету прочитала лекцію для студентів економфаку ЧНУ

29.10.2021 10:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Для студентів економічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у рамках проєкту ERASMUS MUNDUS відбулася онлайн лекція професорки Сучавського університету ім. Штефана чел Маре (Румунія), факультету економіки, адміністрування і бізнесу Руксандри Бежінару.

Читайте також

Біля одного із навчальних корпусів у Чернівцях ледь не вибухнув газ
Студентський хор «Резонанс» ЧНУ взяв участь фестивалі у зоні ООС

Співорганізатором проєкту виступила кафедра бізнесу та управління персоналом економічного факультету ЧНУ. Під час лекції студенти дізналися про співробітництво між університетами та можливості професійного розвитку в рамках проекту, про європейський погляд на основні якості підприємців та розвиток бізнесу.

Слухачі брали активну участь у цікавих дискусіях та мали змогу діагностувати свої підприємницькі навички.

- Мій меседж студентам – продовжувати вчитися, завжди вдосконалюватися, а також не забувати про рідний факультет і викладачів, адже вони завжди допоможуть і дадуть цінну пораду для вашої майбутньої кар‘єри, - зазначила Руксандра Бежінару.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews