"Вірю, що це місце стане святинею..." У Чернівцях відкрили меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

01.11.2021 05:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні відкрили у Чернівцях поблизу студентських гуртожитків. На урочистій церемонії були присутні родини загиблих Героїв, ветерани АТО, волонтери та чиновники.
 
Після спільного молебню пам’ятні знаки із зображеннями Олександра Щербанюка та Василя Аксенина було освячено.Студенти показали присутнім мініспектакль про Революцію Гідності. 

- Вважаю символічним місце розташування меморіалу: в епіцентрі життя молоді, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Адже Герої Небесної Сотні – це ті, на кого варто рівнятись молоді у тому, як іти до мети: наполегливо, не зважаючи ні на що.
Дуже радий тому, що нехай і з певною затримкою, але так гарно вдалися портрети наших героїв: Олександра Щербанюка та Василя Аксенина. Щирі, справжні люди дивляться на нас і закликають не боятися боротися за правду. Вірю, цей меморіал стане святинею. Місцем сили. Джерелом енергії.
 
Меморіал споруджували упродовж трьох років. Його вартість - понад 3 мільйони гривень.
 
Фото Чернівецької міської ради

Меморіал НС. Фото Чернівецької міської ради

Фото Чернівецької міської ради

Меморіал - Аксенин. Фото Чернівецької міської ради
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews