Пункт вакцинації з'явився навіть у чернівецькій Церкві адвентистів сьомого дня

16.11.2021 13:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Пункт щеплення від COVID-19 розпочав роботу у Церкві адвентистів сьомого дня, що на вулиці Університетській, 24А у Чернівцях. Ініціаторами відкриття стали керівники релігійної громади. Вони звернулися до Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА, де й допомогли втілити задум.

Як розповів директор Департаменту Олег Чорний, у церкві, як і у інших центрах та пунктах вакцинації області, будуть доступними чотири вакцини – Pfizer, Moderna, AstraZeneca та CoronaVac.

Прихожанин Церкви адвентистів Василь став першим, хто зробив щеплення у новоствореному пункті. Чоловік розповів, що разом із родиною вже хворів на коронавірус, і це стало серйозним випробуванням та принесло чимало витрат, тому вирішив убезпечити себе на майбутнє.

- Краще вакцинуватися, ніж проходити ще раз через всі ті переживання і тривоги, які приносить ця недуга, – пояснив Василь.

Працюватиме пункт вакцинації на Університетській, 24А у будні із 10:00 до 16:00. Зробити тут щеплення може кожен охочий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews