Чернівчанин, який захищав незалежність України, отримає власне житло

19.11.2021 13:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівчанин, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, отримає власне житло. Чоловік належить до категорії внутрішньо переміщених осіб, тож Уряд виділив йому понад 1,5 мільйона гривень на придбання оселі. Про це інформує Департамент соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації.

Це вже друге цього надходження коштів на вказані потреби. Раніше близько 1,4 мільйона на забезпечення житлом отримала родина з Чернівців.

Нині в Чернівецькій області нараховується 26 внутрішньо переміщених осіб, які відстоювали незалежність України. 13 із них уже призначено компенсацію на придбання будинку чи квартири. Для цього необхідно майже 18,1 мільйона гривень.

Довідково. Порядок виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, врегульовані постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 (із змінами).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews