На трасі М-19 у Грушівці завершують комплекс земляних робіт

24.11.2021 20:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У рамках національної програми «Велике будівництво» капітально відновлюють ділянку дороги М-19 «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече». Ремонтом охоплений відрізок, що в зсувній зоні, на околиці села Грушівки Волоківської громади.

Як йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, на глибині 6 метрів підрядник встановив 147 буронабивних ін’єкційних паль. Також тут влаштували дренажну систему, яка складається з 18 оглядових колодязів, труб та тунелів. Укріпили ділянку п’ятьма рядами габіонних конструкцій.

Наразі підрядник завершує влаштовувати швидкотоки. Це залізобетонні лотки з великим ухилом. Їх встановлюють на проблемній перезволоженій ділянці дороги, аби відвести поверхневі води з дорожнього полотна. Наприкінці швидкотоку, а також на кожній сходинці перепаду, споруджують спеціальні колодязі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews