Святий Миколай чекатиме на дітей у резиденції на території скансену

30.11.2021 14:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Уперше у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту працюватиме Буковинська резиденція Святого Миколая. Розташують її у хаті Підгір’я, яка нещодавно з’явилася у скансені. 

Як розповів директор музею Іван Пілат, працюватиме Чудотворець із помічниками. Вони розповідатимуть дітям про історію свята. Сам же Святий Миколай також спілкуватиметься із малюками та розважатиме їх. 

Читайте також

До маленьких пацієнтів міської дитячої лікарні прийшов святий Миколай (Фото)

- Кожна дитина отримає подарунок – пакетик із пряником, будиночком, який світиться, образком Святого Миколая із молитвою та календариком від музею, – пояснив Іван Пілат. 

Облаштують і територію довкола резиденції, тут буде ялинка та фотозони. А у будиночку навпроти можна буде придбати чай, солодощі та пряники. 

Свою роботу Святий Миколай у музеї розпочне 6 грудня. Прийматиме резиденція із 10:00 до 19:00. Через карантинні обмеження усіх охочих потрапити до сивобородого чарівника просять попередньо записатися за телефоном: +38 (066) 104 56 82.

Малюків у музеї просто неба Чудотворець радуватиме до новорічних свят. Однак роботу резиденції можуть продовжити, якщо буде попит. 

Проєкт реалізовано за підтримки Буковинського культурного фонду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews