Програма розвитку фізкультури та спорту, а також харчування у школах. Які рішення прийняли на сесії міськради

02.12.2021 07:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Чернівцях нарешті закрили листопадову сесію міськради, на якій розглянули також питання, які “тяглися” від попередніх. Відтак понад 400 людей нарешті отримали можливість вирішити питання з приватизацією, орендою земельних ділянок. А місто – програму розвитку фізкультури та спорту. Це досить важливо для захисту здоров’я дітей та молоді.
 
- Коротко розповім, за що ще проголосували, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Перелік міських скверів доповнили трьома ділянками: на Рівненській, Надрічній та Героїв Майдану. Надалі там зможемо облаштувати зелені зони, яких катастрофічно не вистачає у спальних районах. Для розвитку в місті спортивної культури виділили по земельній ділянці у Садгорі та на Гравітоні. Там в майбутньому побудують спортивні об'єкти – льодову арену та багатофункціональну спортивну арену. Думаю, ці райони заслуговують не лише на комерційні приміщення, але й на якісні спортивні комплекси. Затвердили програму “Спільними зусиллями”, на її реалізацію направимо понад 140 мільйонів гривень. Вона діятиме до 2025 року. У межах програми, на умовах співфінансування, ремонтуватимемо дитячі та спортивні майданчики, фасади, балкони і багато іншого.
 
Також депутати доручили знайти можливість у 2022 році забезпечити безкоштовними сніданками школярів пільгових категорій. Решту діток – на умовах співфінансування за їх бажанням. У такий спосіб у школах снідатимуть ті, хто дійсно цього потребує.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews