У Чернівцях провели турнір із флорболу

02.12.2021 11:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Обласний турнір із флорболу провели у Чернівцях. Змагання, у якому взяли участь школярі шести закладів освіти Буковини, присвятили Дню збройних сил України. 

Команди привітав начальник Управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Іван Гешко.

- Флорбол – один із різновидів хокею, однак грати треба пластмасовою ключкою, м’ячик теж легенький, а тому це не травматичний спорт, у команді можуть бути і хлопчики, і дівчатка. До того ж, флорбол не потребує спеціальної підготовки, як, скажімо, футбол, волейбол чи теніс, гра під силу кожному. Попри це, діти рухаються, їм цікаво, бо ж треба забивати голи, вони весело проводять час, – пояснив Іван Гешко. 

Читайте також

На Буковині пройшов оздоровчий міні-марафон

Перше місце у турнірі виборола команда Мамаївської школи. Другу сходинку посіли учні Чернівецької школи №1, третю – Горішньошерівецького опорного закладу. Вони отримали кубки та медалі. Усіх учасників змагань відзначили символічними подарунками. 

Турнір провели в рамках загальнонаціональної програми «Здорова Україна», яка має на меті збільшити тривалість життя українців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews