Кожен чернівчанин може вплинути на бюджет міста 2022

У Ратуші проводять електронні консультації щодо проєкту бюджету Чернівецької громади на 2022 рік

07.12.2021 10:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Відповідно до Статуту територіальної громади міста Чернівців та Положення про консультації з громадськістю у Чернівцях фінансове управління міської ради проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту бюджету Чернівецької міської територіальної громади на 2022 рік.

На офіційному сайті Чернівецької міської ради в розділі «Документи» 3 грудня 2021 року був оприлюднений проєкт рішення «Про бюджет Чернівецької міської територіальної громади на 2022 рік».

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються з 7 до 13 грудня 2021 року шляхом заповнення онлайн-форми.

При наданні пропозиції потрібно обрати необхідний розділ, викласти короткий опис пропозиції, зазначивши адресу об’єкту (за необхідності). До розгляду не приймаються анонімні пропозиції та пропозиції, які мають неконкретний характер, містять ненормативну лексику, наклепи, образи, суперечать чинному законодавству України.

Інформація про результати електронних консультацій з громадськістю та стан врахування пропозицій буде оприлюднена у цьому ж оголошенні у визначений чинним законодавством термін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews