На Дністровщині поліцейські затримали буковинця, який вкрав автівку, щоби покататись (ФОТО)

08.12.2021 07:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Молодик скористався необачністю власника та взяв авто, щоб покататися. Правоохоронці оперативно розшукали автівку та встановили особу правопорушника. За скоєне чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

 

Читайте також



Вчора, 6 грудня, до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем. 42-річний житель села Білоусівка розповів, що залишив незачинений «Ford Transit» з ключами в замку запалювання біля ресторану в місті Новодністровськ.

Одразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Сокиряни) та керівництво Дністровського районного відділу поліції.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та вилучили у нього чужу автівку. Правоохоронці затримали 23-річного жителя села Вітрянка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції розпочали кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews