Значний відрізок шляху Н-10 поблизу Чернівців перетворили з руїн на ідеальне покриття

24.12.2021 09:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Відрізок шляху Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» від села Магала до Припруття іще донедавна були справжнім випробуванням для водіїв. Тут перевантажені фури фактично зруйнували дорожнє покриття.

Як йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, у травні цього року розпочали поточний середній ремонт 9-кілометрової ділянки шляху. Зокрема, зрізали зношене покриття, влаштували тришаровий дорожній одяг завтовшки 39 см. Також підсилили основу органо-мінеральною сумішшю, уклали вирівнювальний шар з крупнозернистого асфальтобетону та верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Читайте також

На Буковині стартував масштабний проєкт «Велике будівництво»

Транспортну розв’язку, яка є частиною траси Н-10, також відновили. Відремонтували ще й 3 мости, усі штучні споруди. Влаштували з’їзди, заїзні «кишені» та зупинки для громадського транспорту, встановили бордюри. На нове покриття нанесено розмітку.

Нині ремонтні роботи майже завершені. Залишилося зробити тротуари та встановити дорожні знаки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews