Чернівці знову отримали нуль гривень на ремонт доріг від обласної влади

Посадовець міської ради жорстко критикує дії ОДА

24.12.2021 11:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Як і в нинішньому році, так і в наступному Чернівці отримають нульову суму на ремонт доріг у місті із державних субвенцій та від обласної влади.

Про це заступник Чернівецького міського голови Євгеній Маховіков розповів на своїй сторінці у Facebook:
 
"У жовтні 2020-го року наш Президент сказав, що для розкриття туристичного потенціалу Чернівецької області держава має забезпечити гарне транспортне сполучення.
 
Наступного року область отримала адресну субвенцію на дороги у розмірі 320 мільйонів гривень. Місто з цього ж отримало грошей у розмірі аж нуль гривень. "Не може бути такого, щоб в ОДА не почули Президента", подумали ми, і стали чекати затвердження бюджету на 2022 рік. Протягом цього року, до речі, чернівчани сумлінно сплатили в обласний бюджет скромних 289,6 млн грн.
І ось отримано бюджет області на 2022. Скільки з нього виділено місту на дороги? Ви, напевно, вже здогадались — знову нуль! Можливо, це нам таким чином дають зрозуміти, що туристичний потенціал Чернівецької області є де завгодно, окрім самих Чернівців? Бо ми навіть не знаємо як інакше трактувати таку забудькуватість найвищих осіб області...
 
Кумедним є ще те, що паралельно з видачею нулів на дороги ОДА хоче передати обласні (!) філармонію і, можливо, драмтеатр на утримання міста. Знаєте, ми не проти. Якщо крім філармонії дасте нам на утримання ще й облдержадміністрацію. Можливо, хоча б після цього в ній почнуть згадувати, що місто існує на карті?"
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews