У Чернівцях чоловік напідпитку забив сусідку до смерті

24.12.2021 16:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Вночі 22 грудня до поліції надійшло повідомлення, про те що у Чернівцях за місцем проживання виявлено тіло жінки без ознак життя. Правоохоронці за участю судово-медичного експерта оглянули померлу та виявили тілесні ушкодження голови та тулуба. Для встановлення причини смерті тіло 59-річної чернівчанки направили на проведення експертизи.

За результатами судово-медичної експертизи працівники поліції з’ясували, що смерть жінки настала внаслідок компресійної асфіксії.

Читайте також

У буковинки в лікарні викрали сумку
22-річний буковинець викрав у пенсіонерки майже 11 тисяч гривень
Стрілянина у Чернівцях: з'явилося відео вбивства чернівчанина

Співробітники поліції провели низку першочергових слідчих заходів та оперативно встановили обставини події і затримали особу причетну до вбивства. Ним виявився раніше судимий 55-річний сусід померлої.

Правоохоронці з’ясували, що між сусідами виникла словесна суперечка, в ході якої чоловік, будучи напідпитку, вдарив жінку декілька разів кулаками по голові та тулубі. Внаслідок отриманих травм жінка померла.

Поліцейські затримали правопорушника та  повідомили йому про підозру в скоєнні  кримінального правопорушення  за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання слідчих поліції та обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews