Відсутність боргів за електропостачання – гарантія світла і тепла у оселях буковинців

25.12.2021 01:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Впродовж останнього  року заборгованість  буковинців перед ТОВ  «Чернівецька обласна енергопостачальна компанія» зросла на 15,6 %. Тому наразі  підприємство ініціює відключення злісних боржників, які не погасили вчасно свою заборгованість.

- Якщо споживачі вчасно і в повному обсязі не оплачуватимуть рахунки за електроенергію, наша компанія буде змушена ініціювати відключення електропостачання злісним боржникам, і це призведе до додаткових витрат буковинців. Адже для відновлення електроживлення споживач має не лише погасити борг, а й відшкодувати  додаткові витрати на здійснення робіт з повторного підключення (на лічильнику – 451, 48 грн. з ПДВ та на опорі – 1619,10 грн. з ПДВ) згідно з Правилами роздрібного ринку електроенергії, – наголошує Дмитро Красковський, директор ТОВ «Чернівецька обласна енергопостачальна компанія».

Аби уникнути ризиків відключення від електропостачання, споживачам нагадують про важливість вчасної оплати за спожиту послугу - до 20 числа кожного місяця.

- Внаслідок великої заборгованості та невчасної сплати рахунків за електричну енергію споживачів перед нашим підприємством, лише протягом жовтня у м. Чернівці було ініційовано відключення до 2040 споживачів, які накопичили великі суми боргу,  – зазначив Новак Юрій, інженер відділу по роботі з дебіторами ТОВ «ЧОЕК».

ТОВ «Чернівецька обласна енергопостачальна компанія» вітає споживачів з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Потурбуйтесь про те, щоб зустріти зимові свята з гарним настроєм, щоб у ваших домівках завжди було тепло, світло та затишно. Тож розрахуйтеся вчасно за електроенергію, погасіть борги і зустрічайте новорічні та різдвяні  свята без віяльних відключень, з впевненістю у завтрашньому дні та комфортом у своїх оселях.

Розрахуватись за електроенергію можна не лише через термінали у банківських відділеннях та у представництвах АТ «Укрпошти», а й  за допомогою свого комп’ютера чи смартфону, навіть не виходячи з дому. Зокрема:

  1. Зареєструвавшись в особистому кабінеті на https://www.myenergy.cv.ua/uk/customer/login.
  2. Через PINBANK.
  3. На сайті http://ek.cv.ua/у розділі «онлайн оплата».
  4. За допомогою додатків «Energy Online», «Приват24», «Ощад24/7», «АБанк» та інших.

Окрім того, у кожному районі області працюють центри обслуговування клієнтів ТОВ «ЧОЕК».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews