Чоловік напідпитку жорстоко зарізав свою дружину

23.01.2022 17:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 23 січня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що в селі Вали Вижницького району виникла сімейна сварка. По прибуттю поліцейські виявили в будинку тіло 28-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

Під час проведення першочергових дій співробітники поліції оперативно встановили обставини події та затримали особу, причетну до вбивства. Ним виявився 39-річний чоловік померлої.

Читайте також

Стрілянина у Чернівцях: з'явилося відео вбивства чернівчанина
Труп 20-річного охоронця виявили на Буковині
Буковинець розповів як вбивав 1,5 річну доньку та дружину

Правоохоронці з’ясували, що між подружжям виникла суперечка, під час якої чоловік схопив ножа та завдав дружині декілька ударів в область тулуба. Від отриманих травм жінка померла на місці події. Буковинець на момент вчинення злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Вижницького районного відділу поліції повідомили затриманому підозру у скоєнні  кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Наразі призначено низку експертиз. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews