Чернівецького "мінера" взято під варту за неправдиві свідчення

24.01.2022 12:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід жителю Чернівців за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. Його взято під варту з альтернативою внесення застави в сумі майже 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури.

 За даними слідства,  у ніч з 20 на 21 січня на спецлінію «102» надійшло анонімне повідомлення про замінування одного із цілодобових магазинів у центрі Чернівців.

Читайте також

На Буковині стався вибух
У Чернівцях на подвір'ї здетонувала граната
Буковинка увімкнула газову плиту та підірвала кухню

Працівники вибухотехнічної та кінологічної служб жодних вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин не виявили. За результатами проведення комплексу оперативно-розшукових заходів «мінера» вдалося ідентифікувати та затримати.  Це – 18-річний місцевий житель. Підозрюваний вказав, що таким чином перевіряв як працюють правоохоронні органи.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області.

Відповідно до чинного законодавства, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews