Забила свого старшого брата до смерті. Тепер жорстока сестра може сісти на десять років

02.02.2022 01:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Поліцейські зібрали достатньо беззаперечних доказів причетності 42-річної жительки Дністровського району до побиття брата, внаслідок якого він помер. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду для розгляду.

В процесі досудового розслідування слідчі поліції з’ясували,  що в грудні минулого року в селі Каплівка під час застілля між 60-річним чоловіком та його сестрою виникла суперечка, яка переросла в бійку. Жінка нанесла братові приблизно 20 ударів кулаками і ногами по тулубу та голові. Медики госпіталізували потерпілого до реанімаційного відділення лікарні. Після п’яти днів перебування в комі він помер.

Читайте також

Стрілянина у Чернівцях: з'явилося відео вбивства чернівчанина

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, чоловік помер внаслідок отриманих численних травм голови.

Злочинні дії підозрюваної кваліфіковано за частиною 2 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі жінка перебуває під вартою. За скоєне їй загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews