Торговець меблями з Чернівців сьогодні вдруге виступить у шоу "Голос країни" (ВІДЕО)

06.02.2022 13:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У неділю, 6 лютого, о 21:00 на телеканалі 1+1 покажуть третій епізод головного вокального шоу Голос країни. Найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, а також поп-королева Оля Полякова продовжують змагатися за найпотужніші голоси учасників.

Дванадцятий сезон шоу проходить під слоганом "Так звучить твоя країна", пише Главред.

Разом з іншими учасниками сьогодні на сцену вийде 21-річний Михайло Цар з Чернівців.  Він уже брав участь у шоу "Голос.Діти-2" в 2015 році. У команді Наталі Могилевської дійшов до фіналу, але поступився перемогою Роману Сасанчину. Під час участі у шоу у Михайла сталося перше кохання з Анною Трінчер, з якою він був одному сезоні. Разом з Анею Михайло співав на етапі боїв і після виступу на всю країну зізнався дівчині у своїх почуттях і подарував сережки у формі безкінечності. Дівчина була неймовірно розчулена таким жестом і сказала, що буде пам’ятати Михайла завжди.

Читайте також

«Хвилююсь, але це моя робота»: буковинець Рибарчук розповів, як готується до півфіналу «Голосу країни»

Після участі у шоу чотирнадцятирічний Михайло багато виступав і навіть їздив з Потапом у тур. Але у 16 років все пішло шкереберть – у хлопця розпочалася мутація голосу. Це стало справжнім ударом для Михайла. Хлопець обрав жити звичайним життям і зараз працює менеджером у меблевому магазині. Проте не зміг відмовитись від мрії, тому прийшов на Голос країни, аби знову повернутися до співу.

- Я відчуваю неймовірну ейфорію від написання пісень, сидячи за фортепіано з кружкою чаю та нотним листком. Зараз я продаю різні меблі у магазині, а у вихідний сідаю за інструмент і мене просто цілий день немає. Я вірю в себе, як у перспективного та креативного артиста. Зараз дуже переживаю, серце сильно колотить, сподіваюсь, що все буде добре. Для мене "Голос країни" - це майданчик, де збирається багато класних креативних музикантів і це хороший старт для артиста, який мріє про велику сцену, - розповів Михайло.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews