Суд арештував буковинця, який ударив ножем у груди свого односельця

08.02.2022 18:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Протягом 60 діб житель села Мигово перебуватиме під вартою. Днями під час застілля чоловік намагався позбавити життя свого односельця.  За вчинення замаху на вбивство поліцейські затримали зловмисника.

Під час досудового розслідування слідчі Вижницького райвідділу поліції встановили, що на момент скоєння злочину 37-річний порушник вдома розпивав алкогольні напої з 43-річним потерпілим і перебував у стані сп’яніння. Коли між чоловіками виник конфлікт – почав погрожувати гостеві вбивством, схопив кухонного ножа і наніс ним один удар у груди.

 

Читайте також

Стрілянина у Чернівцях: з'явилося відео вбивства чернівчанина
Труп 20-річного охоронця виявили на Буковині
Буковинець розповів як вбивав 1,5 річну доньку та дружину

Нападник спробував ще раз ударити ножем односельця, але йому перешкодив інший учасник застілля. Очевидець відібрав знаряддя злочину та завадив убивству. Лікарі діагностували у потерпілого колото-різану рану правої половини грудної клітки.

Такі дії буковинця кваліфікуються за частиною 3 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) і частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews