У Чернівцях створять «Електронний кабінет мешканця»: шукають розробників

10.02.2022 16:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецька міська рада спільно з Антикорупційною ініціативою ЄС (EUACI) працюють над впровадженням та розвитком інструментів доброчесності. У межах співпраці в місті створять «Електронний кабінет мешканця». 

Такий кабінет має допомогти акумулювати інформацію та послуги, які надає міськрада, виконавчі органи, різні підприємства, установи, організації, юридичні та фізичні особи. 

Антикорупційна ініціатива ЄС запрошує розробників до участі у тендері. Деталі можна знайти тут: https://cutt.ly/DO2TDeb

Раніше розпорядженням міського голови затвердили концепцію «Е-кабінета мешканця міста Чернівців». Вона, а також технічні вимоги до продукту, які описав залучений від EUACI консультант, ляжуть в основу системи. 

Кінцевий термін подачі заявок: 21 лютого 2022 року о 14:00 за данським часом.

Довідково

У жовтні 2017 року Чернівецька міська рада та Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI в Україні) підписали Меморандум про співпрацю у впровадженні антикорупційних реформ. Меморандум закріплює домовленості між Чернівцями та EUACI з впровадження практик, що сприяють збільшенню рівня відкритості міської влади та підвищенню довіри чернівчан.

Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу (EUACI) в Україні є спільною програмою ЄС та Уряду Данії, спрямованою на підтримку України для зменшення корупції на національному та місцевому рівнях шляхом розширення прав і можливостей громадян, громадянського суспільства, бізнесу та державних інституцій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews