Упродовж дня у Чернівцях вибухнули дві газових пічки (ФОТО)

10.02.2022 19:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У квартирі по вулиці Салтикова Щедріна вибухнула газова пічка. Це другий випадок, який стався сьогодні у Чернівцях. Власниця квартири, чоловік та син не постраждали.
 
Як повідомляють в АТ "Чернівцігаз", попередній вибух стався на вулиці Руській. Власниця квартири, жінка 82-х років, не постраждала. За результатами обстеження, встановлено, що опалювальна піч не обслуговувалася з 2018 року.
 
Газова пічка. Фото "Чернівцігаз"
Довідково
Більш як 12 тисяч жителів м. Чернівці, використовують опалювальні печі з довгофакельними пальниками, які не обладнані або ж з непридатною до використання автоматикою безпеки. Такі печі є постійним джерелом ризику, як для господарів квартир, так і їхніх сусідів.
 
Кожна родина може самостійно подбати про свою безпеку, уклавши договір з «Чернівцігазом» або ж іншою компанією, яка має дозвіл на проведення відповідних робіт.
 
Замовити технічне обслуговування можна у Клієнтських просторах 104.ua або за телефонами Контакт центру 067-444-8-104 або 0372-93-19-04.
 
Клієнтські простори 104.ua в Чернівецькій області:
м. Чернівці, вул. Головна,243.
м. Кіцмань, вул. Сагайдачного, 11.
м. Сокиряни. вул. Чорновола, 3В.
м. Вижниця, вул. Івасюка, 2А.
 
Газова пічка. Фото "Чернівцігаз"
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews