Договір оренди приміщення "Української книги" на Центральній площі Чернівців розірвано

11.02.2022 00:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Суд у Чернівцях зобов’язав розірвати договір оренди приміщення колишньої книгарні "Українська книга" на Центральній площі, 10 між міською радою та громадською організацією "Інститут розвитку міста".
 
Суд вирішив задовольнити позов прокуратури й визнати незаконним рішення Чернівецької міськради про включення до переліку майна другого типу приміщення колишньої книгарні "Українська книга".
 
Окрім того, було вирішено скасувати пункт рішення міськради, який стосується продовження оренди на 10 років громадській організації "Інститут розвитку міста". Договір оренди приміщення мають розірвати, а право оренди приміщення – виставити на аукціон.
 
- Завдяки нашому громадському тиску, наполегливій позиції депутатки міськради Тетяни Шепелько правда та справедливість перемогли. Make Chernivtsi Great Again! - каже громадський активіст і депутат Чернівецької районної ради Артем Жук.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews