Пожежники врятували дві домівки на Буковині, які загорілися через замикання електромережі

11.02.2022 14:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Пожежно-рятувальні підрозділи три рази виїжджали на ліквідацію пожеж минулої доби: двічі горіло у житловому секторі, ще одна пожежа трапилась на відкритій території.

Так, 10 лютого у місті Новоселиця Новоселицької ТГ Чернівецького району виникла пожежа у житловому будинку. Її одразу помітили власники та зателефонували на спецлінію 101. Як з’ясувалося, на горищі будинку сталося коротке замкнення електромережі. Вогонь поширився на домашні речі та перекриття. Черговий караул 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця ліквідував пожежу на площі 5 кв. м, врятувавши від знищення житловий будинок та запобігши перекиданню полум’я на сусідню будівлю літньої кухні. Внаслідок пожежі згоріли частково перекриття житлового будинку, речі домашнього вжитку.

Ще одна пожежа у житловому будинку трапилася уранці 11 лютого в селі Рідківці Магальської ТГ Чернівецького району. Рятувальникам про неї повідомили господарі, котрі у той час знаходились вдома. За викликом на місце події прибули вогнеборці з міст Новоселиця та Чернівці, місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Рідківці. Спільними зусиллями вони ліквідували пожежу на площі 30 кв. м та врятували від знищення житловий будинок. Вогонь частково знищив перекриття та покрівлю будинку, меблі та речі домашнього вжитку. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Пожежу на відкритій території рятувальники ліквідували вчора у селі Тарасівці Новоселицької ТГ Чернівецького району. Внаслідок пожежі полум’ям знищено 2 га сухої трави. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи, повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews