Поблизу "Юності Буковини" заборонили стоянку. Порушників штрафуватимуть

22.02.2022 14:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівчани неодноразово обурювались тим, що під час проведення в місті різноманітних святкових та масових заходів водії фактично "паралізовували" всі вулиці навколо центру "Юність Буковини", а тролейбуси не могли там проїхати. Також багато автомобілів паркувалось на "зелених зонах".
 
Тож відтепер на вул.Ончула з однієї сторони дороги встановлено заборонний дорожній знак 3.34 "ЗУПИНКУ ЗАБОРОНЕНО". Таке рішення прийнято спеціальною комісією з питань організації та безпеки дорожнього руху, до складу якої входять представники профільних підрозділів міської ради, поліції, депутатського корпусу та громадські діячі (автоблогери та ін.).
 
Управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради просить не порушувати Правила дорожнього руху та попереджає, що надалі інспекторами з паркування будуть фіксуватися усі порушення в режимі ФОТОФІКСАЦІЇ із застосуванням відповідного штрафу
 
Сума штрафу визначається статтею 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення: за порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів – штраф від 340 грн - 680 грн.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews