NATO продовжать постачати зброю Україні

25.02.2022 22:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Північноатлантичний альянс планує і надалі надавати Україні підтримку, включно із озброєнням. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на пресконференції у Брюсселі, повідомляє кореспондент "Європейської правди".

Генсек Альянсу нагадав, що ще до масштабного вторгнення Росії держави-члени НАТО надавали українським військовим озброєння, необхідне для захисту від російської агресії. За його словами, ця підтримка продовжується і зараз. Столтенберг не навів деталей, але відомо, що у п’ятницю до України з Польщі прибула колона вантажівок з боєприпасами.

- Союзники НАТО продовжують допомагати Україні. І сьогодні на саміті вони поінформували про типи зброї, яку надали, включно з системами протиповітряної оборони. Тобто союзники постачали і продовжують постачати різну зброю Україні, - заявив Столтенберг.

Утім, він не став надавати деталей і зауважив, що допомога буде залежати від розвитку подій в Україні.
 
- Ми розуміємо, що у цій ситуації складно передбачити, якими будуть можливості надавати допомогу, але ми налаштовані на продовження підтримки, - заявив генсек.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews