Audi A6 — автомобіль для справжніх чоловіків

03.03.2022 15:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Audi A6 є однією з найпопулярніших моделей концерну, а також наступником Audi 100. За короткий проміжок часу ця машина перетворилася на автомобіль преміального класу, який успішно конкурує сьогодні з такими марками, як Mercedes та BMW. Саме седан A6 є основним показником успішного розвитку компанії. Це підтверджує його неодноразова перемога у конкурсі «Найкращий автомобіль року».

Швидко досягти феноменальних успіхів компанії допомогли розробки її провідних фахівців. Вони вирішили об'єднати в одному авто сильні сторони своїх конкурентів: драйв BMW та комфорт Mercedes, але при цьому зробили свій продукт трохи доступнішим. Як результат – Ауді А6 з продажу у своєму сегменті займає провідні позиції.

Особливості автомобіля Audi A6

На українському ринку автомобіль Audi A6 представлено як у кузові універсал, так і седан. Якщо універсал купують переважно для корпоративних цілей, то класичний седан обирають для особистого використання. Підібрати відповідну модель Ауді А6 ви можете, скориставшись сервісом OLX, де зібрано безліч пропозицій від продавців.

Особливості Audi A6:

  • великий вибір дизельних та бензинових моторів, які відрізняються високою потужністю та економічністю;
  • надійна коробка;
  • м'яка підвіска, що забезпечує комфортну їзду;
  • корпус, стійкий до дії корозії;
  • розкішний багатофункціональний салон.

Внутрішній простір машини облаштовано з розрахунком на максимальний комфорт як водія, так і пасажирів.

Висока безпека автомобіля Audi A6

Базова комплектація автомобіля складається з цілого ряду приладдя та пристроїв, які забезпечують надійність. Аварійні подушки розташовані по всьому периметру салону, а антибуксувальна система стабілізує рух на високих швидкостях. Моторний відсік обладнаний антиаварійною підмоторною рамою, яка унеможливлює попадання силового агрегату в салон авто в момент лобового зіткнення.

Ауді А6 – це автомобіль, достойний уваги, але варто враховувати його минуле. Якщо машина якісно та вчасно обслуговувалась, то її новий господар отримує повний комфорт та задоволення від водіння.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews