У бою під Миколаєвом загинув Віктор Дудар, який багато років працював журналістом у Чернівцях

06.03.2022 16:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Під Миколаєвом у бою з російськими окупантами загинув відомий львівський журналіст Віктор Дудар, який багато років працював у редакції чернівецької газети "Молодий буковинець".

Як повідомляє НВ, у нього залишились дружина Оксана та донька Софія.

"Коли прощалися, Віктор так дивився, як останній раз, - пише Оксана Дудар. - І востаннє, коли говорили по телефону, теж ніби прощався. За все прожите разом життя тільки був один день, коли Віктор не подзвонив з фронту. Здається, то вже був 2015 рік. А сьогодні минула четверта доба тиші. Щодня я себе переконувала, що просто нема зв’язку – там війна…"

У 2014-15 роках Віктор воював на передовій у найгарячіших точках на Донбасі, хоча йому пропонували посаду у пресслужбі військових відомств. Але він відмовився та пішов воювати у легендарну "вісімдесятку".

Повернувшись до Львова, Віктор Дудар став резервістом і продовжив працювати в газеті Експрес, займався журналістськими розслідуваннями та висвітлював військову тематику. У перший день масштабної війни Росії проти України він знову пішов на фронт.

Також сумну звістку підтвердила журналістка та співзасновниця "Дивись.info" Наталя Улинець.

"Це один із кращих бійців зі Львівщини – Віктор Дудар. Чоловік нашої Оксани Дудар та батько Софії Дудар, наших редакторок Дивись.info, пройшов війну на Сході, журналіст. Господи, Вікторе! Вічна слава Тобі! Нема слів. Біль страшний. Вітя… Гори в пеклі, страшна орда", – написала Улинець.

Віктор Дудар навчався у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича на юридичному факультеті.

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews