Російські окупанти завдали авіаудару по Сумах: серед загиблих діти (ВІДЕО)

08.03.2022 08:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Російська авіація у понеділок увечері, орієнтовно о 23.00, здійснила авіаудар по житлових районах Сум, загинули та постраждали люди, серед них діти, повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

- Після 23.00 на місто та район російські ворожі літаки скинули авіабомби. Потрапляння до житлових кварталів Сум знищило та пошкодило будинки, постраждали люди. Є загиблі та травмовані, рятувальники працюють на місцях. Серед постраждалих – діти, – написав Живицький у Телеграмі в ніч на вівторок.

Згодом рятувальникиуточнили, що ворожа авіація підступно нанесла удар по житлових будинках, що по вул. Роменська та Спартака, зазначає "Главком".

- О 23:09 на місце події виїжджали рятувальники, які розбирали зруйновані конструкції будинків та ліквідовували пожежу. Вдалось деблокувати жінку, травмовану передали медикам. Також з-під завалів діставали тіла загиблих людей. Попередньо внаслідок обстрілу загинуло 9 людей, з них дві дитини, – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews