Неможливо прибрати узбіччя вулиць у Чернівцях: міськрада просить забрати автівки (ФОТО)

Чернівчани пропонують забирати такі авта евакуатором

08.03.2022 21:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Через комендантську годину графік прибирання вулиць і вивезення сміття змістився. Однак це не означає, що треба жити в бруді, прикриваючись військовим станом, вважають у Чернівецькій міській раді.
 
Для прибирання прилоткових зон 6 березня просили забрати автівки з узбіч вулиць міста. Йдеться про відрізки часу з 7:00 до 9:00 у понеділок, середу та п’ятницю. Особливо це стосується вулиць Головної, Героїв Майдану, Шевченка, Сагайдачного, 28 червня, Чернишевського, Руської, Кордуби, Котляревського, Винниченка, Південно-Кільцевої та проспекту Незалежності.
 
Однак заклик на водіїв мало вплинув, і міська рада опублікувала відповідні фото.
 
- Ми не просимо вас прибирати замість нас. Ми навіть не закликаємо не смітити, бо віримо, що мешканцям міста не потрібно це нагадувати. Просто дайте нам можливість прибирати вулиці міста! Не залишайте автівки на узбіччях вулиць в понеділок, середу і п'ятницю з 7 до 9 години ранку, - кажуть у Ратуші.
 
Чернівчани у своїх коментарях в Мережі пропонують забирати такі авта евакуатором.
 
Прибирання прилоткової. Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

Стоянка авто. Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews