Число загиблих через обстріл Яворівського полігону зросло до 35-ти

13.03.2022 13:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Внаслідок обстрілу російськими військами Яворівського полігону у Львівській області загинули 35 людей. Ще 134 людини з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністарції Максим Козицький.

«Маємо уточнену інформацію щодо нічного обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки. На 12:00 майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію, розібрали велику частину завалів. На жаль, ми втратили більше героїв: 35 осіб загинули в результаті обстрілу…», – написав він.

Раніше йшлося про 9 загиблих. Як повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович, наші війська наносили нічні удари по противнику – артилерійські і авіаційні. Противник вдався до ударів у відповідь, зокрема у районі Львівщини. Стратегічні російські літаки, за попередніми даними, нанесли з акваторії Чорного моря удар крилатими ракетами. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews