Понад 160 приватних автівок змогли виїхати Із Маріуполя

14.03.2022 15:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Із Маріуполя по дорозі до міста Бердянськ вдалося виїхати більш як 160 приватним авто. Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Маріупольська міська рада.

«Відомо, що станом на 13:00 з Маріуполя по дорозі до міста Бердянськ вдалося виїхати більш як 160 приватним авто. Маріупольці прямували згідно раніше встановленому напряму гуманітарного коридору по маршруту: Маріуполь (виїзд в сторону с. Мелекіне – с. Портовське – смт. Мангуш- Бердянськ – Токмак – Запоріжжя)», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що станом на зараз маріупольці, які виїхали на власних авто, вже пройшли Бердянськ та продовжують рухатися в напрямку Запоріжжя. Також є підтвердження, що на даний час, по встановленому гуманітарному коридору дотримується режим тиші.

«Всіх маріупольців чекають для надання першої допомоги, розміщення, та допомоги щодо подальшого розміщення за адресою: Запоріжжя, вул. Рекордна, 41 (приміщення цирку)», - поінформували у міськраді.

Як повідомлялося, станом на 13 березня 2 тис. 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

Росіяни спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews