Китай ніколи не нападе на Україну — посол

17.03.2022 08:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Надзвичайний  і Повноважний  посол КНР в Україні Фань Сяньжун під час  зустрічі з начальником військової адміністрації Львівщини Максимом Козицьким заявив, що Китай ніколи не буде нападати  на Україну, а навпаки – буде допомагати, зокрема  в економіці.

"Китай ніколи не буде нападати  на Україну, ми будемо допомагати, зокрема в економічному напрямі. Наша країна за один рік імпортує товари зі всього світу  вартістю  понад три трильйони доларів.  Ми готові допомагати вам розвиватись.  У цій ситуації, яка є нині у вас, будемо вчиняти відповідально. Ми побачили, наскільки є великою єдність українського народу, а це означає і його силу", - сказав він.

Посол зазначив, що "Китай  назавжди буде хорошою силою для України  і в економічному,  і в політичному плані" і поважатиме  "той шлях, який вибирають українці, бо це суверенне право кожного народу", пише УП.

Уточнюється, що Китай скерував Україні  кілька партій гуманітарної допомоги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews